Home » Mik’ ihme se on?

Mik’ ihme se on?

Hyvää iltaa.

Fairandcruel(.webs) on kuollut, kauan eläköön uusi Fairandcruel.

Vanha Fairandcruel, kuten sielläpäin näkyy, on päästetty ansaitulle eläkkeelle, mutta sen aatteellinen perijä on kovasti tuloillaan maailmanvaltaan. Muutto/vallanvaihto/uudelleensyntymä vie kuitenkin aikansa, joten paikallinen luonnonvoima pyytää kärsivällisyyttä. Kaikki paitsi osoite saattaa vielä muuttua monen monituiseen kertaan, aivan mikä vain ulkoasusta kielen kautta käyttötarkoitukseen.

Tämänhetkisen aikomuksen mukaan täällä on tarkoitus säilöä ja silloin tällöin julkaista Metafyysisiä Blubsiksia: pohdintoja maailmasta, elämästä, ilmiöistä ja olemisesta. Uusia nähdään toivottavasti useammin kuin vanhassa F&C:ssä (3 ja kaksi puolikasta viiteen vuoteen? Salli mun nauraa). Ehkäpä myös MERPG-projektiin, etenkin minun hallinnoimiini osiin sitä, liittyen nähdään jonkinlaista juttua. Vanhat blubsikset, kaikki kolme (+2*0,5(=2,5 erään yläasteen matikantunnin mukaan)), arkistoidaan mahdollisimman alkuperäistä ulkoasua muistuttavasti, merkinnällä Legacy-Blubsis. Saapas näkee mitä jalka tulevaisuudessa tekee.

Fairandcruelistiseen filosofiaan perehtymättömille todettakoon, että blubsistelu on juuri niin törppöä puuhaa kuin miltä vaikuttaakin: tekstit syntyvät mainion ajatuksen ja puolivillaisen toteutuksen äpärälapsina, yleensä kellon käydessä jo pikkutunteja. Kerran kirjoitettua ei enää muokata kuin krjoitusvirheitten varalta, joten mahdollinen dramaattisuus ja nerokkuus on täysin luomua. Käskisin nauttia, jos uskaltaisin.

FairAndCruel itse, siis tämän sivuston admin, luoja ja yksinvaltainen luonnonvoima, on ainutlaatuisesti analyyttinen, ehdottoman aeipaattinen* ja melkeinpä myriandi* mielipuoli. Hän on auturginen* ajattelija, epäilevä eternitääri*, harrasteleva filologi, fiilispohjalta myös filikologi*, keväisin gaudi- ja gravilokventti* ja välillä flyarologisti*. Hän soisi olevansa sagittipotentti*, on väärällään veteratorista* venialiaa* ja vituttavaa venkoilua, saattaa tuntua silloin tällöin zeteettiseltä* tregeetteriltä*, mutta hän ei ole patologinen valehtelija. Hänellä on myös jo kahden-kolmen virkkeen ajan ollut tapana kirjoittaa itsestään (yleensä yksikön) kolmannessa persoonassa. Hän todella armastaa outoja sanoja*.

Rauhaa ja rakkautta kaikille, missä ikinä sitten lienettekään.

P.S.

To any eventual non-Finnish-speaking visitors, there’s, well, nothing for you here. YET. Plans to have the site up in various other languages are in motion. Patience, my young padawan. Drunk as a puffin, the admin? At least he appears so.

P.P.S. 

*: “Language is my whore, my mistress, my wife, my pen-friend, my check-out girl. Language is a complimentary moist lemon-scented cleansing square or handy freshen-up wipette. Language is the breath of God, the dew on a fresh apple, it’s the soft rain of dust that falls into a shaft of morning sun when you pull from an old bookshelf a forgotten volume of erotic diaries; language is the faint scent of urine on a pair of boxer shorts, it’s a half-remembered childhood birthday party, a creak on the stair, a spluttering match held to a frosted pane, the warm wet, trusting touch of a leaking nappy, the hulk of a charred Panzer, the underside of a granite boulder, the first downy growth on the upper lip of a Mediterranean girl, cobwebs long since overrun by an old Wellington boot.” –Stephen Fry

Advertisements

Kuitenkin mieles tekee sanoa jotai:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s